Incearca un bors gustos, cu o culoare mai putin obisnuita. Sfecla rosie este minunata la detoxifierea ficatului si la reglarea tensiunii, in timp ce rasolul de vita nu este foarte bogat in grasimi, deci recomandat pentru persoanele aflate la dieta. Ingrediente 500 de grame de rasol de vita 4 bucati de sfecla 1 ceapa mare 4 morcovi 2 cartofi 400 de grame de varza alba zeama de lamaie marar sare, piper smantana Pune apa pe foc si cand fierbe adauga rasolul taiat bucati. Lasa carnea sa fiarba la foc mic doua ore, timp in care iei spuma de mai multe ori. Adauga morcovii taiati rondele si ceapa tocata, curata sfecla si taie-o in cubulete, apoi rastoarn-o in bors. Dupa 5 minute pune si varza taiata fideluta. Cand legumele s-au fiert bine, la foc mic, adauga mararul si potriveste de sare si piper. Adauga zeama de lamaie dupa gust si opreste focul. Serveste borsul cu smantana. Pofta buna!