Un dovlecel mare 2 morcovi Un pastarnac O telina mica 2 cepe O cescuta de orez 3 linguri de ulei 500gr bors 200gr iaurt Leustean verde Sare dupa gust Curatam legumele si le dam pe razatoarea mare. Curatam si ceapa si o calim usor in ulei. Adaugam deasupra si legumele pentru a le cali putin pana se inmoaie. Dovlecelul il curatam si il taiem cubulete pentru a-l adauga si pe acesta la supa. Adaugam si orezul si acoperim cu apa (circa un litru). Fierbem la foc mic pentru 30 minute. In functie de aragaz e posibil sa fie gata mai repede- verificati mereu legumele si orezul. Nu vrem sa iasa piure. J Aveti voie sa puneti si un cubulet de concentrat, dar numai daca este bio. Borsul fiert separat il adaugam cand legumele sunt gata. La fel si iaurtul pe care il amestecam treptat cu ciorba pana ajunge la temperature acesteia si apoi il turnam in oala. Mai dam un clocot, adaugam verdeata, si gata! Sa fiti sanatosi! Ingrediente: