Poate credeati ca biscuitii sunt greu de facut…ei bine iata..ca nu-i mare lucru. Ingrediente biscuiti: 350g faina 1ou 125g margarina 1 lingurita ghimbir macinat 1 lingurita bicarbonat un pliculet de praf de copt 75 gr zahar topit(sirop de zahar) 1 lingura coaja rasa de portocala 1 praf de sare. Amestecam faina cu sarea, praful de copt, ghimbirul si bicarbonatul. Punem margarina pe foc cu siropul de zahar si incalzim pana se topeste margarina. Dupa ce se raceste, adaugam in amestecul de faina. Batem oul, amestecamcu coaja rasa de portocala si incorporam in restul ingredientelor, amestecand bine pana se formeaza aluatul. Intinde-l apoi si decupeaza biscuitii in forma de stelute, inimioare, braduti ori cerculete. Unge o tava cu margarina si aseaza biscuitii la distanta unul de altul (pentru ca la cuptor ei cresc), apoi baga-i la cuptor 15-20 minute (la foc mic pentru ca altfel se innegresc pe fund). Cand sunt gata se lasa la racit. Ingrediente topping: 1 albus de ou, o lingurita zeama de lamaie, 150 gr zahar praf. Albusul se bate bine cu zeama de lamaie,adaugand treptat zaharul pana se formeaza o crema fina. Aceasta trebuie folosita imediat pentru ca se intareste repede. Cand nu o folositi, se acopera cu folie de bucatarie. Alte ingrediente pentru decor: ciocolata menaj, ornamente colorate si de ciocolata, scortisoara si orice altceva mai doreste imaginatia voastra. S-aveti pofta si voi, si Mosul!