Berea ofera beneficii unice in comparative cu vinul si bauturile spirtoase. Gandul citeaza un studiu care arata ca berea, creste nivelul de colesterol "bun" (HDL) si il reduce pe cel de colesterol "rau" (LDL). In plus subtiaza sangele, scazand riscul de infarct si atac cerebral. Mai mult berea contine vitamine, minerale si fibre. Acelasi studiu arata ca o bere de 330 de mililitri contine mai mult calciu, magneziu si selenium decat un pahar cu vin. Aurul este bun in mancare si impotriva ridurilor, scrie Evenimentul Zilei. Metalul pretios a trecut de mult de perioada in care era folosit doar ca moneda de schimb. A devenit ingredient de lux in mancare si in cosmetica, unde incetineste procesul de imbatranire a pielii. Atentie! Paracetamolul poate dubla riscul de imbolnavire de leucemie. Jurnalul scrie ca luarea regulata a paracetamolului poate dubla riscul de imbolnavire de o forma rara de cancer a sangelui, la persoanele de peste 50 de ani.