Aperitiv cu mar, ceapa si sunca

Aperitiv cu mar, ceapa si sunca

Urmeaza perioada Sarbatorilor si avem nevoie de cat mai multe idei de aperitive de Craciun si aperitive de Revelion, pentru a ne face familia si musafirii sa se simta bine. Totodata dorim sa petrecem cat mai putin timp in bucatarie si de ce nu, sa gatim cat mai sanatos, dar si potrivit evenimentelor. Urmatorul aperitiv cu mar, ceapa si sunca este usor de preparat, delicios si sanatos.

Ingrediente aperitiv cu mar, ceapa si sunca:

1 mar

jumatate de cepa rosie

2 fasii de sunca

sos de rodii

scobitori

Mod de preparare aperitiv cu mar, ceapa si sunca

Marul se spala bine si se taie cubulete cat pentru o imbucatura. Ceapa, la fel, se curate si se taie bucatele mici. Sunca se taie fasii subtiri, cat sa poata inveli cele doua bucatele. Cubuletele de mere si ceapa se suprapun doua cate doua si apoi se invelesc in fasii de sunca care se fixeaza cu cate o scobitoare. Fiecare bucatica se stropeste cu cateva picaturi de sos de rosii. Aperitivele se servesc pe platou sau se combina cu alte aperitive. 

Tips: 100 de g de aperitiv cu mar ceapa si sunca contine: 162 calorii, 2,3 g lipide, 1,5 g proteine si 9,2 g carbohidrati

Pofta buna!