Adi Hadean la Bucuresti!

Adi Hadean la Bucuresti!

:Am dezvaluit secretele a mii de retete in emisiuni tv si pe adihadean.ro, blogul meu culinar. Am imprastiat mii de poze cu mancare pe Facebook si Twitter. Asta nu putea ramane fara urmari. Mi s-a cerut sa demonstrez ca retetele mele exista, sa transform pixelii in arome si texturi. Fac lucrul acesta in fiecare seara in Cluj. E vremea sa fac asta si pentru prietenii mei din Bucuresti. " spune Adrian. Cititi mai multe despre el in interviul acordat Dietetik.ro

 

Meniul de Miercuri e unul traditional ardelenesc si reprezinta inima gastronomiei ardelene, formata in sute de ani de coexistenta a romanilor, maghiarilor, secuilor, sasilor, svabilor si a altor neamuri.

 

Pita de casa cu untura si pasta de jumari (untura facuta in casa din grasime topita la foc mic, aromata cu chimen si boia)

Slana cu  salata de ceapa rosie

Palinca de Maramures

Gulyas „the real deal”-carne de vitel, de porc, fasole boabe, galuscute, ardei copti

Malai dulce, desert rustic din Lendovciois

 

Meniul de Joi  e atins de simplitatea geniala a gastronomiei italiene, imbina gusturi si arome aflate la indemana si le comprima in imbucaturi savuroase, aproape magice.

 


Crostini  cu mozzarella, rosii, spanac si parmezan

Cotlet copt cu gutui

Spuma de ciocolata cu mascarpone si frisca

 

Pentru rezervari si bilete:

 

Ela Pastia, PR &marketing manager Casa Latina

 

0733 104 178

 

Pretul unui bilet: 49.9 ron  lei. In schimbul unui bilet veti primi meniul complet al serii pentru care ati facut rezervare. Comenzile de la bar nu sunt incluse in acest pret.