:Am dezvaluit secretele a mii de retete in emisiuni tv si pe adihadean.ro, blogul meu culinar. Am imprastiat mii de poze cu mancare pe Facebook si Twitter. Asta nu putea ramane fara urmari. Mi s-a cerut sa demonstrez ca retetele mele exista, sa transform pixelii in arome si texturi. Fac lucrul acesta in fiecare seara in Cluj. E vremea sa fac asta si pentru prietenii mei din Bucuresti. " spune Adrian. Cititi mai multe despre el in interviul acordat Dietetik.ro Meniul de Miercuri e unul traditional ardelenesc si reprezinta inima gastronomiei ardelene, formata in sute de ani de coexistenta a romanilor, maghiarilor, secuilor, sasilor, svabilor si a altor neamuri. Pita de casa cu untura si pasta de jumari (untura facuta in casa din grasime topita la foc mic, aromata cu chimen si boia) Slana cu salata de ceapa rosie Palinca de Maramures Gulyas „the real deal”-carne de vitel, de porc, fasole boabe, galuscute, ardei copti Malai dulce, desert rustic din Lendovciois Meniul de Joi e atins de simplitatea geniala a gastronomiei italiene, imbina gusturi si arome aflate la indemana si le comprima in imbucaturi savuroase, aproape magice. Crostini cu mozzarella, rosii, spanac si parmezan Cotlet copt cu gutui Spuma de ciocolata cu mascarpone si frisca Pentru rezervari si bilete: Ela Pastia, PR &marketing manager Casa Latina 0733 104 178 Pretul unui bilet: 49.9 ron lei. In schimbul unui bilet veti primi meniul complet al serii pentru care ati facut rezervare. Comenzile de la bar nu sunt incluse in acest pret.