Mazăre grecească cu cartofi, un deliciu care te va duce cu gândul la Ellada! Dacă te afli în pană de idei și nu ai mult timp la dispoziție, poți apela la această rețetă grecească rapidă, sănătoasă și extrem de gustoasă. Mazărea grecească cu cartofi este tot mai populară pe rețelele sociale, unde a captat atenția multor internauți. Este o alegere inspirată pentru gândurile de vacanță. Este simplu de preparat și de-a dreptul savuroasă. Dacă nu ai încercat-o până acum, e momentul perfect să o faci! Ingrediente pentru mazăre grecească cu cartofi: 3 cartofi medii 2 căni de mazăre verde 2 morcovi 1 ceapă mare 2 căței de usturoi 1 cană de suc de roșii amestecat cu oregano 3 linguri de ulei de măsline apă Citește și: Salată orientală de post. Se prepară rapid și e delicioasă Mod de preparare: Curăță ceapa și taie-o cubulețe. Tăie usturoiul mărunt. Încinge uleiul de măsline într-o tigaie și călește ceapa și usturoiul. Taie morcovii în bucăți mici și cartofii în cuburi. Adaugă legumele într-o cratiță, împreună cu mazărea, acoperă cu apă și lasă-le la fiert până când se pătrund ușor cu furculița. Adaugă sucul de roșii amestecat cu oregano și lasă pe foc câteva minute. Condimentează cu sare, piper și adaugă verdeață tocată fin la final. E o rețetă simplă, rapidă și plină de gust care îți va aduce gustul Greciei în farfurie! Citește și: ANPC, sfaturi esențiale pentru românii care cumpără produse de post