Pui balsamic cu spanac

Pui balsamic cu spanac

Ingrediente:

O lingura ulei de masline
3 catei de usturoi, tocat
2 bucati (de cate 220 g) piept de pui, dezosat, fara piele si taiat in jumatate
220 g spanac
2 linguri otet balsamic
75 ml supa de pui (doar zeama), de preferat fara sare
O cutie de 250 g de rosii taiate, fara sare
500 g cus-cus din grau integral, gatit

Mod de preparare:

1. Incalziti o cratita mare la foc mediu. Adaugati uleiul de masline si lasati sa se incalzeazca.
2. Adaugati usturoiul si lasati un minut.
3. Adaugati puiul si lasati 4 minute pe fiecare parte, sau pana este gata.
4. Scoateti puiul din cratita si puneti-l deoparte.
5. In aceeasi cratita, adaugati spanacul si lasati pe foc 1-2 minute.
6. Luati cratita de pe foc si puneti-o deoparte.
7. Adaugati in alta cratita otetul balsamic si supa de pui si amestecati. Adaugati rosiile.
8. Puneti cratita pe foc si lasati 3-5 minute.
9. Puneti cus-cusul intr-un vas de servit, pe deasupra puneti spanacul apoi puiul si sosul balsamic de rosii.

Informatii nutritionale:

Aceasta reteta este pentru 4 portii. O portie contine: 353 calorii, 6 g grasime din care 0.9 g grasime saturata, 34 g proteine, 8 g fibra, 42 g carbohidrati.

Pofta buna!