Ingrediente: O lingura ulei de masline 3 catei de usturoi, tocat 2 bucati (de cate 220 g) piept de pui, dezosat, fara piele si taiat in jumatate 220 g spanac 2 linguri otet balsamic 75 ml supa de pui (doar zeama), de preferat fara sare O cutie de 250 g de rosii taiate, fara sare 500 g cus-cus din grau integral, gatit Mod de preparare: 1. Incalziti o cratita mare la foc mediu. Adaugati uleiul de masline si lasati sa se incalzeazca. 2. Adaugati usturoiul si lasati un minut. 3. Adaugati puiul si lasati 4 minute pe fiecare parte, sau pana este gata. 4. Scoateti puiul din cratita si puneti-l deoparte. 5. In aceeasi cratita, adaugati spanacul si lasati pe foc 1-2 minute. 6. Luati cratita de pe foc si puneti-o deoparte. 7. Adaugati in alta cratita otetul balsamic si supa de pui si amestecati. Adaugati rosiile. 8. Puneti cratita pe foc si lasati 3-5 minute. 9. Puneti cus-cusul intr-un vas de servit, pe deasupra puneti spanacul apoi puiul si sosul balsamic de rosii. Informatii nutritionale: Aceasta reteta este pentru 4 portii. O portie contine: 353 calorii, 6 g grasime din care 0.9 g grasime saturata, 34 g proteine, 8 g fibra, 42 g carbohidrati. Pofta buna!