Ingrediente: – 350 grame piept de pui fara os si fara piele (4 bucati) – 1 lingura ulei – 1 catel de usturoi pisat – 8 felii ca bacon – 8 crengute de cimbru – ½ cana supa de pui/apa – 1 cana de smantana – Sare si piper dupa gust Mod de preparare: Incalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Pieptul de pui se presara cu sare si piper. Fiecare piept de pui se infasoara cu cate 2 felii de bacon la care se adauga crengute de cimbru. Intr-un vas care poate fi bagat la cuptor se pune uleiul la incins, apoi se adauga puiul si se lasa pana cand bacon-ul s-a gatit. Se gateste pe ambele parti. Se scurge uleiul din tigaie si se adauga supa sau apa, smantana si usturoiul. Se lasa pe foc pana incepe sa fiarba apoi se baga la cuptor pentru 15-20 minute pana cand smantana s-a intarit. Se scoate si se presara cu sare si piper. Pofta buna!