Ingrediente: 225 g faina de orez 100 g faina de soia 100 g faina de porumb 15 g praf de copt 1 g sare 1 ou 360 ml apa 30 ml ulei vegetal Mod de preparare: Combinati faina de orez, faina de soia, faina de porumb, praful de copt si sarea intr-un vas. Intr-un vas separat, combinati oul, apa si uleiul vegetal si amestecati cu compozitia de faina. Intr-o tigaie mare (data cu ulei vegetal sub forma de spray) turnati cate o lingura mare de compozitie. Intoarceti pe partea cealalta. Serviti cu fructe de padure sau marmelada. Aceasta reteta face aproximativ 12 pancakes (depinde de marime), aproximativ 4 portii. O portie contine: 329 calorii, 11g grasime (3.2 grasime polinesaturata si 5.2 g grasime mononesaturata), 81 mg colesterol, 192 mg sodiu, 412 mg potasiu, 48 g carbohidrati, 3.8 g fibre, 3 g zahar, 11 g proteine. Pofta buna!