Pui cu vin alb

Pui cu vin alb

Ingrediente:

2 bucati de piept de pui, fara piele si os
1 lingurita pudra de usturoi
¼ lingurita condimente pentru pui
1/8 lingurita sare
1/8 lingurita piper negru macinat
100 ml vin alb
1 lingura ulei vegetal

Mod de preparare:

1. Incalziti cuptorul la 190 grade.

2. Condimentati pieptul de pui cu pudra de usturoi, condimentele pentru pui, sare si piper. Puneti bucatile de piept de pui intr-o tava pentru cuptor. Cu ajutorul unui tel, amestecati vinul si uleiul vegetal intr-un vas mic. Turnati compozitia cu vin peste puiul din taiava si acoperiti toata tava cu folie de aluminiu.

3. Bagati tava la cuptor si lasati cam 45 de minute. Scoateti folia si cu ajutorul unei linguri, luati sos din tava si turnati peste pieptul de pui. Apoi reacoperiti cu aceeasi folie si mai lasati la cuptor timp de 20-30 de minute.


Informatii nutritionale:

Aceasta reteta este pentru 4 portii. O portie cotine: 183 calorii, 6.1 g grasime, 65 mg colesterol, 128 mg sodiu, 1.6 g carbohidrati, 0.1g fibre si 23.8 g proteine.

Pofta buna!