Pui cu lamaie si ierburi

Pui cu lamaie si ierburi

Ingrediente: 

 – 2 piepti de pui fara piele si fara os
– sucul de la o lamaie
– sare si piper dupa gust
– 1 lingurita oregano
– patrunjel proaspat pentru ornat
– ulei pentru gatit

  Mod de preparare: 

Taiati lamaia in doua si stoarceti sucul de la o jumatate peste pui. Adaugati sare dupa gust. Lasati puiul la o parte pana cand pregatiti tigaia cu ulei pentru gatit.

Cand tigaia s-a incins puneti puiul si rumeniti pe ambele parti. In acest timp stoarceti in tigaie peste pui si cealalta lamaie, adaugati oregano, piperul si sarea. Gatiti inca 5-10 min pe fiecare parte. Adaugati patrunjel pentru decor.

Se serveste cu salata verde pentru o masa saraca in calorii.

Calorii: 157; Grasimi: 2 g; Proteine: 29 g; Carbohidrati: 72 g; Fibre: 2 g.