Ingrediente: – 100-300 grame smantana degresata – ¼ cana patrunjel taiat marunt – ¼ cana hrean gata preparat – 1 lingura vin alb – piper negru – 500 grame muschi vita – ulei – picaturi dintr-o jumatate de lamaie Mod de preparare: Combinati smantana, patrunjelul , hreanul, vinul alb si piperul intr-un vas. Acoperiti vasul si lasati la frigider pentru o ora. Incalziti cuptorul la 220 grade Celsius. Indepartati grasimi de pe muschiul de vita. Puneti muschiul pe o tava unsa cu ulei si presarati condimentele, daca doriti puteti introduce un termometru alimentar in partea mai groasa a muschiului. Lasati la cuptor pentru 35 minute. Inainte de a felia, lasati muschiul sa se raceasca 10 minute. Serviti cu sosul de hrean. Pentru a savura o masa delicioasa serviti cu salata verde sau cu legume. Portii:8, Calorii: 296; Grasimi: 3 g; Proteine: 45 g; Carbohidtrati: 20 g; Fibre: 1g. Pofta buna!