Ingrediente: – 600 gr muschiulet de vita – 70 gr ulei se masline – 3 linguri cu otet din vin rosu – 2 linguri cu suc de lamaie – un catel de usturoi, tocat – jumatate de lingurita de sare – un sfert de lingurita de piper macinat – 150 gr branza blue – 1,600 gr salata verde, taiata – 2 rosii taiate – un ardei iute verde, maruntit – un morcov taiat – 100 gr ceapa rosie, taiata subtire – 50 gr masline verzi, fara samburi taiate Mod de preparare: Se incinge gratarul la foc mare si se unge cu ulei; se pune carnea de vita pe gratar cam 5 minute pe fiecare parte pana cand se rumeneste, apoi taiati carnea in bucatele. Intr-un bol amestecati uleiul, otetul, sucul de lamaie, usturoiul, sarea si piperul; apoi adaugati si branza si amestecati iar. Sosul se pune putin la rece inainte de servire. Intr-un platou aranjati salata, rosiile,ardeiul iute, ceapa si maslinele; pe deasupra se pun bucatile de carne si se toarna dresingul pe desupra. Puteti servi cu paine prajita. Pofta buna!