Ingrediente: – 2 legaturi de praz, spalate foarte bine si taiate foarte subtire – un ardei rosu iute, tocat – 2 linguri cu ulei de masline – 2 catei de usturoi, tocati – 450 gr pui, taiat, tocat – 400 gr sos de rosii – o lingura de busuioc proaspat, maruntit – o lingura de rozmarin, maruntit – 2 linguri masline negre, taiate – sare si piper – 400 gr de paste din faina integrala – 120 gr branza feta, faramitata Mod de preparare: Prazul, ardeiul iute, usturoiul, se inabusesc 3-4 minute in ulei de masline; apoi se adauga puiul taiat bucatele si se lasa la foc mediu pana se prepara. Peste acestea se adauga sosul de rosii si condimentele si se mai lasa 5 minute pe foc. La sfarsit adaugati maslinele, sarea si piperul. Pastele se fierb in apa cu putin ulei. Dupa ce s-au fiert pastele se aseaza intr-un platou, se adauga sosul si branza feta pe deasupra. Pofta buna!