Ingrediente: 450 g paste, negatite 1 lingura ulei de masline 2 catei de usturoi, maruntit 100 g ceapa rosie, maruntita 450 g piept de pui, fara piele si fara os, taiat in bucati mici 1 cutie (220 g) anghinare marinate, strecurate si taiate 1 rosie mare, maruntita 100 g branza feta, faramitata 3 linguri patrunjel proaspat, maruntit 2 linguri suc de lamaie 2 lingurite oregano uscat Sare si piper, in functie de preferinta pentru gust 2 lamaii, feliate, pentru decor Mod de preparare: 1. Intr-o oala mare puneti apa si sare si lasati sa fiarba, apoi adaugati pastele si lasati-le sa fiarba timp de 8-10 minute; scurgeti apa. 2. Intre timp, incalziti uleiul de masline intr-o tigaie mare, la foc mediu-mare. Adaugati usturoiul si ceapa si caliti timp de 2 minute. Apoi adaugati bucatile de pui si mai lasati pe foc aproximativ 5-6 minute sau pana cand carnea de pui nu mai este roz. 3. Reduceti focul la mediu-mic si adaugati anghinarele, rosia, branza feta, patrunjelul, sucul de lamaie, oregano si pastele gatite. Lasati pe foc, amestecand incontinuu, inca 2-3 minute. 4. Luati tigaia de pe foc, condimentati cu sare si piper si decorati cu feliile de lamaie. Informatii nutritionale: Aceasta reteta este pentu 6 portii. O portie contine: 438 calorii, 11.4 g grasime, 110m g colesterol, 460 mg sodiu, 56.9 g carbohidrati, 8 g fibre si 31.3 g proteine. Pofta buna!