Ingrediente: 50g busuioc proaspat, tocat 6 rosii uscate la soare Apa in fierbere (destula pentru a acoperi rosiile uscate de soare) 1 rosie, tocata mare 1 lingurita usturoi, tocat marunt 50ml apa rece 2 linguri otet balsamic ¼ lingurita sare Mod de preparare: 1. Acoperiti rosiile uscate la soare cu apa in fierbere si lasati-le sa se inmoaie. 2. Cand rosiile uscate la soare s-au inmuiat, tocati-le si amestecati-le cu bucatile de rosii proaspete, usturoi, busuioc, apa rece, otet balsamic si sare. Puneti aceasta compozitie intr-un robot de bucatarie (blender) si procesati pana cand compozitia devine omogena. 3. Puneti dresingul in frigider pana cand serviti. Informatii nutritive: Aceasta reteta este pentru 8 portii. O portie contine: 8 calorii, 0g grasime, 0g grasime saturata, 0g proteine, 0g fibre, 115mg sodiu si 2g carbohidrati. Pofta buna!