Ingrediente: 8 bucati de piept de pui, fara os si pielita 2 ardei iuti verzi, taiati in 8 felii 200 gr branza, taiata in 8 felii 100 gr unt topit 200 gr de pesmet o lingura si jumatate de parmesan jumatate de lingurita de sare jumatate de lingurita de chimen uscat jumatate de lingurita de piper negru, macinat Mod de preparare: Cu un batator, bateti bine fiecare bucata de pui, pana cand se formeaza un dreptunghi plat. Feliile de branza se invelesc cu ardei iute. Cu fiecare bucata din piept infasurati branza cu ardei, sub forma de rulou si intepati cate o scobitoare pentru a nu se desprinde. Amestecati pesmetul cu parmesanul, cu sarea, piperul si chimenul. Treceti rulourile de pui prin ulei si apoi pirn mixul de parmesan. Puneti rulourile intr-o tava, adaugati pe deasupra parmesanul si pesmetul care a mai ramas si puneti tava la rece pentru o ora. Dupa o ora se pune tava la cuptor la 400 grade, intre 25 si 30 de minute, pana cand puiul este facut in totalitate. Aceasta reteta este pentru 8 portii. Pofta buna!