Ingrediente: – 20 gr de zeama de supa de pui – 2 lingurite cu faina de amidon – 2 linguri de ulei de masline – 1,300 gr de carne de porc, cotlet – o ceapa mica – un mar – 50 gr must/suc de mere – 2 lingurite de mustar – un sfert de lingutita de cimbru uscat Mod de preparare: intr-un bol mai mic, puneti 2 linguri de zeama de pui cu faina de porumb si amestecati bine. Intr-o tigaie incingeti uleiul la foc mare, puneti cotletele si iabusiti pe ambele parti; intre 2 si 3 minute pentru fiecare parte. Apoi puneti cotletele intr-o farfurie intinsa. Dati focul mai incet si in aceeasi tigaie inabusiti ceapa cateva minute, amestecati din cand in cand, pana ceapa se face de culoare maronie. Dupa ce ceapa s-a inabusit bine adaugati marul taiat, si mai lasati 3 -5 minute. Apoi turnati in tigaie zeama de supa de pui care a mai ramas, sucul de mere, mustarul, cimbrul si amestecul cu faina de amidon. Amestecati 1 sau 2 minute puneti cotletele in tigaie incalziti putin si apoi puteti servi. Pofta buna!