Ingrediente: -4 legaturi de sparanghel (betigase), -1 cana sau doar o jumatate cu frunze de spanac, -2 oua mari, -30 de grame de branza feta, -un pic de sare si piper pentru gust. Ingredientele sunt doar pentru o portie. Mod de preparare: 1. Curata gentil betisoarele de sparanghel. Adauga sparanghelul intr-un vas cu apa si sare si lasa-l pe foc pana cand este doar un pic facut. Apoi scoate-l din vasul cu apa si lasa-l sa se raceasca (de preferat in apa rece). 2. Spala frunzele de spanac cu apa rece pentru a inlatura orice urma de murdarie. Lasa frunzele de spanac sa se usuce. 3. Folosindu-te de o furculita amesteca ouale intr-un bol. Transfera ouale intr-o tigaie si las-o pe foc. 4. Temperatura trebuie sa fie mica, in acest timp adauga frunzele de spanac doar pe o jumatate a omletei. Pune betigasele de sparanghel pe frunzele de spanac si faramiteaza pe deasupra un pic de branza feta. Continua sa gatesti omleta la foc mic, pana cand ouale sunt aproape gata, dar totusi moi. Presara un pic de piper negru. 5. Cea de-a doua jumatate de omleta neacoperita pune-o peste cealalta si serveste imediat. Sfaturi Poti folosi branza bulgareasca, are o textura mult mai cremoasa. Pofta buna!