Ingrediente: -500 de grame de suc de rosii, -250 de grame de foi de lasagna, -2 cesti cu fasole, gatita sau de la conserva, -500 de grame de cartofi dulci, curatati, taiati, pregatiti la aburi sau micounde pana cand devin moi, -1 ceasca cu branza cremoasa, -1 ceasca cu sos alb, cu putine grasimi, -1 jumatate de ceasca de mozzarella, -90 de grame de ciuperci, taiate fin. Mod de preparare: Incalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Zdrobeste cartofii dulci pana cand obtii un piure. Pune jumatate din sosul de rosii intr-un vas, deasupra un strat de lasagnia. Adauga peste aceasta fasolea, branza si un alt strat de lasagnia. Apoi adauga din sosul de rosii ramas si un alt strat de lasagna. Acopera lasagna cu piureul de cartofi dulci si ciupercile. Mai adauga inca o foaie, sosul alb si mozzarella. Introdu vasul in cuptor pentru 45 de minute sau pana cand foile de lasagna devin moi sau cand acestea capata o nuanta usor maronie. Pofta buna!