Timpul necesar pregatirii este de 20 de minute. Ingrediente: -4 file de peste de dimensiune medie, -2 lingurite de mango, -1 lingura de suc de lime, -1 lingura de ghimbir proaspat (dat pe rozatoare), -1 catel de usturoi, zdrobit, -1/2 lingura de cumin, -1/2 lingura de coriandru proaspat (tocat), Pudra de chilli pentru gust. Pentru sos: -1/2 ceasca cu iaurt (cu putine grasimi), -1 mango mic, taiat in felii, -2 lingurite de coriandru proaspat, tocat. Ingredientele sunt pentru patru portii Sosul se prepara astfel: pune iaurtul, jumatate de mango si coriandrul intr-un blender si amesteca-le pana cand pasta obtinuta este cremoasa. Mod de preparare 1. Combina toate ingrendientele si pune compozitia rezultata pe peste. Lasa pestele asa timp de 20 de minute. 2. Pune pestele pe gratar si stropeste-l cu sosul rezultat. Serveste fiecare file de peste cu cateva felii de mango si un pic de sos. Pofta buna!