Pieptul de pui umplut cu broccoli este o reteta usoara, cu putine calorii, perfecta pentru cina. Ingrediente – o jumatate de kilogram de broccoli; – 4 bucati de piept de pui; – 2 fire de ceapa verde; – putin cascaval ras; – 2 lingurite cu busuioc tocat; – 2 oua; – 2 linguri cu pesmet; – sare si piper dupa gust; – 2 linguri de unt; – 6 morcovi (pentru garnitura); – 200 grame ciuperci albe taiate cubulete (pentru garnitura); – un pahar de lapte. Mod de preparare: 1. Se spala broccoli si apoi se fierbe in apa clocotita cu sare pret de 3 minute. La final se clateste cu apa rece. 2. Se toaca marunt broccoli si ceapa, iar apoi se amesteca cu busuiocul, cascavalul, galbenusul si pesmetul. Se adauga sare si piper. 3. Bucatile de pui se taie jumatati pe lung, astfel incat sa poata fi umplute si rulate cu amestecul de broccoli. Se inchid cu scobitori. 4. Dupa ce au fost umplute, se inmoaie in lapte, se tavalesc prin pesmet, ou, sare, piper, busuioc sau ce alt condiment preferati. Oregano merge, de asemenea, foarte bine. 5. Se baga la cuptor intr-o tava unsa cu unt si se lasa la rumenit vreo 40-45 de minute. 6. Rulourile se pot servi impreuna cu un amestec din morcovi, ciuperci si broccoli. Pofta buna!