Ingrediente: -250 grame de faina, -1 fir de praz, -ghimbir, -1 legatura de arpagic, -150 grame de pipet de pui fiert si tocat marunt, -1 albus, -6 linguri cu sos de soia, -1 lingura cu otet de orez, -3 linguri cu otet balsamic. Plus: -supa de carne pentru fiert Mod de preparare Se framanta faina cu 125 de ml de apa calduta pana cand se obtine un aluat omogen, dupa care se infasoara intr-un prosop de bucatarie umed si se lasa sa seta 30 de minute. In tot acest timp se curata prazul, se spala bine si se toaca. O lingura cu praz se va pastra. Se curata ghimbirul si se toaca. Se spala arpagicul si se taie marunt. Se amesteca pieptul de pui cu prazul tocat marunt, ghimbirul si albusul. Apoi se adauga 2 linguri cu sos de soia si otet de orez. Pe tocator se va modela faina intr-un cilindru cu diametrul de 2 cm, dupa care se va taia in 25 de bucati. Apoi din fiecare bucata se va modela un cerc, iar marginile trebuie sa fie subtiri. In centrul fiecarui cerc se aseaza un pic din umplutura, dupa care traistuta se strange si se rasuceste la gura. Supa de carne se fierbe pana cand da in clocot, apoi se adauga traistutele, care se vor lasa la fiert timp de 10 minute. Ceea ce a ramas din sosul de soia se va combina cu otetul balsamic si prazul. Amestecul se va turna in boluri mici. La final traistutele se vor servi cu sosul rezultat. Valorea nutritiva O portie are: 50 Kcal, 3 grame proteine, 1 gram grasimi, 8 grame carbohidrati. Pofta buna!