Timpul necesar pregatirii este de aproximativ 25 de minute. Ingrediente pentru 4 portii: -3 cepe verzi, 2 catei de usturoi, -1 ardei rosu, -1 legatura de arpagic, patrunjel si busuioc, -1 kg de branza de vaci, -2 linguri cu suc de lamaie, -150 de ml de smantana, -sare, piper alb macinat, -1.2 lingura cu paprica. Mod de pregatire Se curata ceapa si usturoiul, iar ceapa se taie in cubulete. Ardeiul se taie in doua bucati, se scoate cotorul, se spala si se taie in cubulete. Verdeata se spala, se scurge si se toaca marunt. Cu ajutorul unei palete de strivit cartofii se paseaza branza, dupa care se amesteca cu sucul de lamaie si smantana. Se piseaza usturoiul, se adauga ceapa, ardeiul si verdeata. Se amesteca bine. Se adauga sare, piper si boia. Valoarea nutritiva O portie are: 350 kcal, 6 grame proteine, 15 grame grasimi, 5 grame carbohidrati. Pofta buna!