Timpul necesar de pregatire este de 40 de minute. Ingrediente pentru 4 portii: -1 fir subtire de praz, -1 dovlecel mic, -1 morcov, 2 cepe frantuzesti, -600 de grame file de biban rosu, -1 lingura cu suc de lamaie, -sare, piper alb macinat, -100 de grame mazare boabe, congelata, -1/8 de litru de vin alb sec, -1 cub pentru supa de peste (diluat in 400 ml de apa), -1 galbenus, 50 grame unt, -125 ml smantana, 1 fir de hasmatuchi (pentru garnitura). Mod de preparare Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Prazul, morcovul si dovleacul se spala, se curata, dupa care toate legumele se taie in fasii subtiri. Ceapa frantuzeasca se curata si se taie in cuburi mici. Pestele se spala, iar apoi se freaca cu sucul de lamaie, sare si piper. Jumatate din cantitatea de unt se incalzeste intr-un vas tremorezistent, dupa care se adauga ceapa si se prajeste. Se adauga legumele pregatite, mazarea si se lasa vasul pe foc timp de 1 minut. Pestele se aseaza peste patul de legume, deasupra se toarna vinul si apa in care s-a dizolvat cubul pentru supa. Se adauga unt. Vasul se tine in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, timp de 15 minute. Dupa aceasta vasul se scoate si se strecoara zeama lasata. Se fierbe zeama strecurata, neacoperita pana cand scade la jumatate, apoi se ia de pe foc. Se amesteca galbenusul cu smantana si se adauga pasta obtinuta peste zeama. Amestecul se toarna peste legume si peste, la final se adauga frunze de hasmatuchi. Valoarea nutritiva O portie are: 400 Kcal, 31 grame proteine, 27 grame grasimi, 9 grame carbohidrati. Pofta buna!