Sufleu de macaroane cu sunca

Sufleu de macaroane cu sunca

Ingrediente pentru 4 portii:
-300 grame macaroane,
-sare,
-100 grame sunca,
-1 rosie,
-1 legatura de busuioc,
-100 grame cascaval,
-sare, piper macinat, piper,
-3 oua,
-100 ml smantana,
-120 ml lapte,
-40 grame unt.

 

Mod de preparare
Se toarna intr-un vas apa si sare, apoi se adauga si macaroanele. Sunca se taie cubulete si apoi rosiile. Verdeata se spala si se toaca marunt. Cascavalul se da pe razatoare.

 

Dupa ce au fiert macaroanele acestea se scurg de apa si se amesteca cu sunca, rosiile si busuiocul. Se presara piper si sare dupa gust.

 

Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius, se amesteca smantana, cascavalul, ouale si laptele. Se presara piper si sare.

 

Se unge un vas termorezistent cu unt si se pun in acesta macaroanele. Peste macaroane se toarna amestecul de smantana si cascaval. Untul ramas se presara peste, apoi se baga vasul in cuptor si se lasa acolo timp de 30 de minute.

 

Valoarea nutritiva
O portie are: 660Kcal, 30 grame proteine, 37 grame grasimi, 56 grame carbohidrati.

 

Pofta buna!