Curry cu muschi de vita

Curry cu muschi de vita

Ingrediente pentru 4 portii:
-800 grame de carne de vita,
-2 cepe,
-2 fire de usturoi,
-ghimbir,
-40 grame unt,
-curry, sare,
-3 rosii, 150 ml de iaurt,
-1/2 de legatura de coriandru.

 

Mod de preparare
Carnea de vita se taie in cuburi, apoi ceapa, ghimbirul si usturoiul.

 

Se pune unt intr-o tigaie si se adauga carnea. In untul ramas se caleste ceapa, usturoiul si ghimbirul, amestecand continuu. Se adauga sare si se lasa vasul pe foc timp de 1 minut.

 

Se scoate carnea si se pune intr-un vas impreuna cu zeama ramasa si ¼ de apa. Se acopera vasul si se lasa sa fiarba timp de 30 de minute.

 

Rosiile se oparesc dupa care se decojesc. Se taie in patru bucati, se adauga peste carne si se continua fierberea.

 

Se adauga curry, 3 linguri de iaurt si coriandrul.

 

Valoarea nutritiva

O portie are: 360Kcal, 41 grame proteine, 19 grame grasimi, 5 grame carbohidrati.

 

Pofta buna!