DIETA DE 13 ZILE

Interzise: painea, zaharul, sarea, cartofii si alcoolul. Indicatii: portiile se fac la bunul-simt, se consuma minimum 2-3 l de apa plata pe zi. LUNI – o zi usoara, mancarea e suficienta.  Mic dejun: cafea sau ceai;  Pranz: 2 oua fierte tare, o rosie, spanac;  Cina: friptura de vita si salata verde cu lamaie. MARTI – zi de mare bucurie, se mananca bine!  Mic dejun: cafea sau ceai;  Pranz: friptura de vita cu salata verde cu ulei;  Cina: supa de zarzavat si branza de vaci. MIERCURI – ziua cea mai neagra.  Mic dejun: cafea, un biscuit;  Pranz: telina rasa, fiarta si o portocala;  Cina: salata verde, 2 oua tari, jambon. JOI – o zi in care poti combina.  Mic dejun: cafea sau ceai;  Pranz: un ou tare, 2 morcovi rasi, o felie de cascaval;  Cina: salata de fructe si un iaurt. VINERI – organismul incepe sa se obisnuiasca cu restrictiile.  Mic dejun: 2 morcovi rasi cu lamaie;  Pranz: peste slab fript si o rosie;  Cina: friptura de vita cu salata verde. SAMBATA – se simte ca e week-end, mancarea e pe saturate.  Mic dejun: ceai sau cafea;  Pranz: jumatate de pui fript si salata verde;  Cina: 2 oua tari, 2 morcovi rasi. DUMINICA – festin, nu alta! Este doar o "gura de aer" pentru saptamana ce va urma.  Mic dejun: ceai sau cafea, un biscuit;  Pranz: friptura la gratar si un fruct;  Cina: orice doresti! CURA SE TINE 2 SAPTAMANI.SUCCES!