Ingrediente pentru 4 portii: -150 grame germeni de grau, -4 fire de ceapa verde, -3 catei de usturoi, -6 linguri cu sos de peste, -6 linguri cu otet de orez (sau de mere), -3 linguri cu zahar, 2 linguri cu pasta de rosii, -1/2 de lingurita cu praf de chilli, -250 grame de paste, -2 linguri cu ulei, -250 grame de creveti (curatati si congelati), -2 linguri cu seminte de susan. Mod de preparare Se spala si se scurg germenii de soia. Se spala, se curata si se toaca marunt ceapa verde, la fel si usturoiul. Se amesteca bine sosul de peste, zaharul, otetul de orez, pasta de rosii si praful de chilli, pana cand zaharul se topeste. Pastele se fierb, dupa care se strecoara, se scurg si se toarna intr-un vas. Ca sa nu iasa din vas acestea se pot taia cu o foarfeca. Se adauga amestecul de sos de peste, dupa care se amesteca bine. Se caleste usturoiul intr-o tigaie adanca, in ulei, timp de 1 minut, amestecand continuu. Se adauga crevetii decongelati, germenii de soia si ceapa verde, dupa care se lasa la foc timp de 2 minute, pana cand crevetii devin rosii. In cele din urma se adauga pastele fierte si se prajesc la foc mare, amestecand mereu, pana cand zeama se evapora. Deasupra se presara seminte de susan si se serveste. Valoarea nutritiva O portie are: 250Kcal, 14 grame proteine, 8 grame grasimi si 28 grame carbohidrati. Pofta buna!