Ingrediente pentru 4 portii: -250 grame de paste, -sare, 2 linguri cu ulei, -1 ceapa, -1 catel de usturoi, -250 grame de carne tocata de vita, -1/2 de lingurita cu seminte de marar, -3 linguri cu pasta de rosii, -1 lingura cu chilli, -150 ml de smantana, -1/2 de legatura de marar. Mod de preparare Se fierb pastele intr-o cantitate suficienta de apa cu sare, dupa care se strecoara si se clatesc cu apa rece. Dupa care se toarna intr-un vas si se amesteca cu o lingura de ulei. Ceapa, usturoiul se curata, se toaca marunt si apoi se calesc in uleiul ramas, la foc mic. Se adauga carnea tocata si semintele de marar, apoi se prajeste la foc puternic, amestecand mereu. Se adauga sosul de rosii, chilli si se fierbe inca 1 minut. Se adauga smantana peste paste si se da in clocot. Mararul se spala, frunzele se toaca si se presara peste pastele cu carne tocata si se serveste. Valoarea nutritiva O portie are: 570Kcal, 22 grame proteine, 28 grame grasimi, 52 grame carbohidrati. Pofta buna!