Ingrediente pentru 8 portii: -1.2 kg de vrabioara, -2 catei de usturoi, -1 legatura de cimbru, -100 grame de mustar iute Dijon, -1 lingurita cu piper negru, -sare de mare. Plus: -ulei de masline, pentru tigaie, -fire de cimbru pentru decor. Mod de preparare Se incalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Se aseaza carnea pe un tocator si se indeparteaza partile fibroase si excesul de grasime. Usturoiul se curata si se taie felii. Peste carne se presara usturoi. Crimbrul se spala, frunzele se toaca marunt si se amesteca cu mustar si piper. Apoi carnea se da prin acest amestec. Carnea se pune in tava, in care in prealabil s-a turnat un pic de ulei. Se baga tava in cuptor, unde se lasa sa stea pret de 45 de minute. Se verifica usor cu o furculita. Ca sa-ti dai seama daca carnea s-a facut aceasta trebuie sa capate o nuanta rozalie in interior. Apoi se scoate din cuptor, se acopera cu o folie de aluminiu si se lasa sa stea 15 minute. Carnea se taie in felii, se decoreaza cu fire de cimbru si se serveste. Pofta buna!