Crema pariziana

|dietetik |
Crema pariziana

Ingredientele sunt pentru 6 portii.

 

 Pentru crema:
-250 grame de ciocolata alimentara,
-250 ml de smantana dulce.

 

 Pentru decor:
-50 grame de ciocolata alimentara.

 

Mod de preparare

Smantana se toarna intr-o oala mica si se da in clocot. Ciocolata alimentara se rupe in bucati. Smantana fierbinte se ia de pe foc si se topeste ciocolata in ea. Crema de ciocolata se toarna intr-un vas, dupa care se baga la frigider pentru 30 de minute.

 

Restul de ciocolata alimentara se rupe in bucati, pentru decor. Ciocolata se pune intr-un vas si se introduce in cuptorul cu microunde. Dupa aceasta se pune pe o farfurie si se lasa sa se raceasca.

 

Apoi se scoate din frigider crema de ciocolata si se amesteca cu mixerul pana cand se obtine o spuma, apoi se toarna in cupe de desert.

 

Valoarea nutritiva
O portie are: 390 Kcal, 5 grame proteine, 29 grame grasimi si 29 grame carbohidrati.

 

Pofta buna!

Distribuie articolul pe:

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: