Pentru 4 portii ai nevoie de: 1 pui (1,2 kilograme), 3 lamai, 100 de grame de ciuperci albe, 24 de grame de ceapa, 12 masline verzi, 2 lingurite cu ulei de masline, sare si piper. Ei bine, pregatirea mancarii te va tine in bucatarie cam 1 ora si jumatate. Dar, nu inseamna ca nu vei reusi. Caci reteta nu este una dificila, care ti-ar da batai de cap. Desfa-i hainutele cepei (ca sa nu te usture ochii, curat-o sub jetul de apa si tai-o felii). Apoi ia puiul (taiat bucati, peste care se poate adauga sucul de la o lamaie) si azvara-l in tigaia incinsa. Adauga sare si piper. Lasa-l acolo pana cand devine usor maroniu. Adauga sucul de la o jumatate de lamaie si lasa puiul pe foc cam 45 de minute. Dupa ce s-au scurs minutele, arunca peste pui maslinele. Ia ciupercutele, taie-le felii si adauga-le peste pui. Iar ultima lamaie, tai-o frumusel in 8 felii (subtiri ). Adauga feliile de lamaie, ceapa si sucul de lamaie peste pui si mai lasa-l sa stea in tigaie cam 30 de minute. Bon appétit!