Ciuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor

Pentru asta ai nevoie de:

-100 de grame de crema de branza,

-1 felie de paine, 250 de grame de ciuperci,

-o mana de patrunjel proaspat (tocat) si o capatana de usturoi (pisat).

 

Era sa uit, ingredientele sunt pentru doua portii, iar prepararea mancarii necesita cam 20 de minute.

 

Incalzeste cuptorul la 190 de grade Celsius. Intre timp, amesteca  intr-un bol crema de branza, usturoiul si patrunjelul. Apoi ocupa-te de ciupercute. Dupa ce le-ai spalat bine, inlatura-le piciorusele. Apoi pune “palariile” cu fata in sus pe o tava termorezistenta. Dupa care, cu multa migala ia amestecul de crema de branza si umple ciupercutele. Ai grija sa nu dai pe alaturi!

 

Ia felia de paine si pur si simplu rupe-o in bucatele mici de tot, care vor completa mancarea odata ce le vei imprastia peste ciuperci. Stiu ca par delicioase ciupecutele, insa nu sunt gata. Asa ca nu mai manca din crema de branza ca pe urma nu o sa-ti ajunga!  Dupa ce ai terminat procesul de umplere a ciupercutelor, urmeaza cel de coacere. Pune-le in cuptor, unde vor sta 15 minute (pana cand painea devine usor maronie).

 

Se pot servi si pe o felie de paine (pentru a absorbi sucul).

 

Sa ai pofta!