Jeleu cu fructe

|Diana Borca |
Jeleu cu fructe

Fiind iarna, alegerile sunt limitate dar inchipuiti-va vara ce minunatie de desert iese!

Ne mai trebuie un pliculet de gelatina care se prepara conform instructiunilor de pe el doar ca in loc de apa vom folosi aceeasi cantitate de suc natural de fructe – aidca fara bule. 🙂

 

 

Punem fructele in boluri pe care le-am clatit in prealabil cu apa rece si deasupra turnam gelatina. Dam la frigider si in 30 minute le putem servi. Intoarcem bolul cu fundul in sus pe o farfurie si gata desertul!

S-aveti pofta!

 

 

Distribuie articolul pe:

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: