Pentru doua portii, ai nevoie de: o vanata, taiata felii de 1cm grosime; doua rosii mari sau 4 rosii medii sau cam 10-12 rosii mici de tot, cherry; 100 grame de branza mai sarata, taiata cubulete; o legatura serioasa de patrunjel proaspat; ulei de masline extravirgin; sare de mare si piper negru proaspat macinat; Prepara separat un dressing format din rosiile taiate marunt, patrunjelul maruntit, uleiul de masline, branza cubulete, sare si piper negru proaspat macinat. In paralel, gateste pe gratar sau pe grill feliile de vanata, fara a pune nimic pee le, nici sare, nici piper, nici ulei. Lasa-le simple. Cand acestea sunt gata, pune-le pe o farfurie mare si apoi, deasupra acestora, cu mana (sa te speli pe maini, da?) asterne din dressingul rece preparat anterior. Si vei avea rezultatul final: vinete calde la grill cu dressing rece. Caldura vinetelor se va combina fericit cu infuzia gustului puternic de patrunjel proaspat si totul va fi stins de amestecul rece de branza, rosii si ulei de masline. Asta e tot, pofta buna!