E aromata ca o lamiae dar fara acreala caracteristica. Daca o cumparati proaspata (am vazut pe la Metro), sa stiti ca de la ea se foloseste numai tulpina, si de acolo, numai partea interioara care se marunteste bine. Este o planta foarte fibroasa care de cele mai multe ori este folosita in preparate pentru a da aroma si se scoate inainte de servire. Eu am folosit varianta la borcan(de la Mega Image), conservata cu sare, zahar si acid citric ceea ce mi-a permis sa o pastrez, nu am fost nevoita sa o aleg dupa preparare. Ingrediente: 2 pulpe de pui dezosate si curatate de grasime O lingurita de lemongrass O lingurita sos de soia O lingurita ulei de masline O lingura miere Sare, piper O bagheta frantuzeasca Amestecam bine condimentele si tavalim puiul prin ele. Intr-o tigaie antiaderenta il lasam sa se prepeleasca 4 minute pe o parte si 4 pe cealalta. Scoatem puiul pe o farurie si in sosul ramas in tigaie, prajim usor cateva feliute din bagheta frantuzeasca. Un pranz rapid, simplu si cu aroma deosebita! S-aveti pofta!