Iata de ce ai nevoie: 1 cana sau jumatate de cana cu spaghete gatite, 1/3 de cana cu dressing (pentru salata de castravete, cu putine calorii, poate fi frantuzesc sau italienesc), ½ de castravete (taiat pe lungime si apoi pe latime), ½ de cana cu ardei verde (tocat), 1 ceapa mica (tocata), 2 lingurite cu patrunjel (uscat sau proaspat), 1 cana cu cherry (taiate pe jumatate). Odata cu ingredientele pe masa, nu-ti mai ramane decat sa te apuci de treaba. Prima data pune pastele intr-un vas cu apa rece, pentru a opri fierberea. Apoi le scurgi bine si le transferi intr-un bol…mai marisor. Peste care adaugi si sosul. Amesteca bine. Dupa care ia legumele (castravetele, ardeiul verde, ceapa si patrunjelul) si adauga-le peste paste.Inarmat cu doua spatule amesteca bine, bine de tot. Apoi pune-I bolului un capac si baga-l in frigider, unde va sta intre 4 si 24 de ore. Inainte de servire adauga si cherry. Sa ai pofta!