Ingredientele sunt incredibil de putine: * 2 cani miez de nuca * 1 cana cacao * 20 curmale fara samburi (cam un pachet) * Un varf de cutit de sare * O lingurita de miere Optional: banane, fulgi de cocos Daca va hotariti sa tineti o astfel de dieta, este absolut necesar sa aveti in casa un robot de bucatarie pentru ca acesta va tine loc de aragaz. Pentru aceasta prajitura, vom pune ingredientele in robot in ordinea in care le-am scris mai sus. Atentie la macinarea nucii, ea nu trebuie facuta tocmai praf pentru ca este uleioasa si nu ar mai iesi bine blatul. Puteti vedea in poza cam cat de marunta trebuie sa fie nuca. Dupa ce a ajuns la marimea dorita adaugam curmalele, cacaoa, sarea si mierea. Mixam in robot pana ajunge la o consistenta asemanatoare cu salamul de biscuiti. Cand o luati intre degete, trebuie sa se „coaguleze” formand gramajoare. Cu mana, modelam aceasta pasta intr-un vas in care am intins o folie de bucatarie. O apasam cu degetele pentru a lua forma vasului in care ati pus-o. Daca doriti, ii puteti face foarte simplu si o umplutura. Pisati o banana sau doua pana devine piure. Impartiti in doua compozitia blatului si intre cele doua straturi puneti piureul de banana. Dati la frigider cateva ore. Rasturnati mini-tortul pe o farfurie si decorati cu fulgi de cocos. Un desert incredibil de bun pe care il puteti manca oricand, fara nici cea mai mica grija sau urma de vinovatie! S-aveti pofta!