Ingrediente: Un buchetel de brocoli (500gr) 2 morcovi Un pastarnac O ceapa Un sfert de telina Sare, piper 1 lingura ulei de masline Patrunjel tocat fin Punem apa sa fiarba in timp ce curatam si spalam bine legumele. In apa clocotita punem morcovul, pastarnacul si telina intregi. Le lasam la fiert pana se inmoaie morcovul. Intre timp, desfacem brocoli in buchetele si curatam ceapa. Le adaugam in supa si mai lasam 10 minute. Atentie, brocoli se fierbe foarte repede. Mi-a placut mult ca nu si-a schimbat culoarea la fiert. Cand toate legumele sunt fierte scoatem totul in afara de brocoli. Morcovul il taiem rondele si il adaugam inapoi in oala iar restul le aruncam. Potrivim de sare si piper, adaugam o lingura de ulei de masline si patrunjelul. Supa este gata si este simpla, rapida si gustoasa. S-aveti pofta!