Ingrediente: un piept de pui 1 dovlecel 1 iaurt degresat 1 lingura de stafide sare, piper alb dupa gust 2 linguri ulei de masline sos de soia (pentru ornat) ardei rosu (pentru ornat) Am taiat pieptul de pui fasii subtiri. L-am pus in iaurt si am condimentat cu sare si piper. L-am acoperit si l-am dat la frigider pentru aproximativ 2 ore. Intr-o tigaie antiaderenta, am pus uleiul de masline, la foc mic. Am scurs pieptul de pui de excesul de iaurt si l-am pus in tigaie. Am sotat pentru aproximativ 5 minute pe o parte si 3-4 minute pe cealalta. La final, cu un minut inainte sa scot pieptul am adaugat si stafidele. Pe masura ce am scos bucatile de piept din tigaie, am adaugat si dovlecelul pe care in prealabil, l-am spalat bine si l-am taiat rondele de 2 cm grosime. Am lasat in tigaie dovlecelul doua minute pe o parte si 1 minut pe cealalta parte. Am ornat cu ardei rosu si sos de soia, asa ca sa fie mai colorat si mai vesel…si mai gustos! 100 g de piept de pui cu iaurt si dovlecel contine: 116 calorii, 21 g proteine, 3,2 g lipide si 2,1 g carbohidrati. Tips: Pentru a obtine o crusta crocanta, inainte de a-l pune in tigaie, puteti sa dati pieptul de pui prin putin pesmet. Pofta buna!