Adi Hadean despre Cook’n Rolla

Adi Hadean despre Cook’n Rolla

Doar il stit pe Adi! Il gasiti pe AdiHadean.ro, pe eBucataria si acum pe Trilulilu! Daca insa pana acum emisiunile lui erau de-ale micului ecran, ei bine Cook’n Rolla e un serial dedicat exclusiv online-ului, realizat in colaborare cu (si disponibil pe) Trilulilu. Deci difuzare generala, embed pentru toata lumea! Apare azi, cica pe la zece, asa ca dam refresh la Trilulilu ca nebunii :).

 

Dietetik: Nu e deloc prima oara cand te dai pe sticla, de data asta insa sticla va fi de monitor, si doar de monitor. Cum e tranzitia asta, ceva firesc odata cu vremurile sau o preferinta personala?

 

Adi Hadean: Hai să-È›i spun: nicio televiziune nu m-a dorit destul de mult în ultimii doi ani (deÈ™i am filmat constant în ultimii doi ani, fie pentru TVR3 fie pentru Euforia Cuisine) încât să mă ceară de nevastă È™i să-mi dea jumate din împărăție. Glumesc. Câtva, câtva sunt foarte serios. Am mai fost "cercetat" de diverse case de producÈ›ie în ultima vreme dar doreau de la mine ceva ce nu pot oferi, adică să combin gătitul cu datul în stambă alături de tot soiul de vedete reÈ™apate. Nu-i stilul meu, eu gătesc de dragul mîncării È™i cred că pot face audiență fără È›âÈ›e blonde alături (scuzaÈ›i). Din acest motiv mi-au sclipit ochii când mi-au propus băieÈ›ii de la Trilulilu.ro să facem împreună un show culinar. Că-i destinat exclusiv mediului online? Foarte bine, în fond, È™i consumatorii de online sunt mulÈ›i, tot mai mulÈ›i È™i mai pretenÈ›ioÈ™i.
 
 
D: Ce va fi diferit fata de un serial pe tv, in materie de continut?
 

A: În primul rând, internetul nu are CNA, deci voi putea să mă manifest mult mai liber decât la TV. În al doilea rând, conÈ›inutul e adaptat madiului în care ne miÈ™căm, e condensat, substanÈ›ial È™i uÈ™or de "înghiÈ›it". Ca să nu mai spun că pe net ai câte reluări vrei:-)). În timp vom reuÈ™i să structurăm reÈ›etele (trebuie să se adune ca să putem face asta) pe un schelet care să uÈ™ureze navigarea printre ele, o să avem È™i un blog pe care vor fi postate reÈ›etele scrise, încercăm să oferim cât de mult se poate.

 

D: Cat la suta te emotioneaza gandul ca vei fi embeduit pe peste tot ? 🙂

 

Eu am învățat că bărbatul trebuie să fie hotărât È™i tare ca o stâncă. ceea ce È™i sunt. dur dar inimos:-)). deci mă emoÈ›ionez repede È™i adânc. normal că am temerile mele, multe întrebări È™i doza de nesiguranță pe care o au oamenii normali dar în acelaÈ™i timp È™tiu că am dat 100%pe teren È™i sper să facem o figură frumosă:-))). acum probabil te întrebi dacă pot fi o secundă serios. pot, desigur.
 
D: Faci patru lucruri care mananca timp (dupa stiinta mea, or fi mai multe). Irish Pub, retetele Adi Hadean, retetele eBucataria si acum serialul. Mai poti?
 

La Irish Pub am renunÈ›at din cauza deplasărilor mele dese (È™tii că gătesc des în BucureÈ™ti È™i mai nou ajung È™i prin alte oraÈ™e, graÈ›ie prietenilor din online care mă cheamă ici È™i colo). cât depsre restul, da, încă mai pot, ba chiar am timp să mai pun mâna pe câte o carte (mai des despre gastronomie decât despre altceva), să mai ies la un grătar sau la un ceaun cu prietenii. Mi-ar plăcea chiar să organizez un tămbălu culinar pentru pretenii mei de pe Facebook. Hopa! Mi-a venit o idee. V-o spun data viitoare:-).

 

D: Atunci, daca mai poti, e o veste buna pentru consumatorii de Adi Hadean. Acum si color! Felicitari.


Vezi mai multe video din Divertisment