Eu am avut o bucata de salau dar puteti folosi cam orice peste va place atata timp cat are putine oase si este curatat bine. Am pregatit o marinata din 3 linguri de sos teriyaki, 2 linguri suc de lamaie proaspat storarsa si piper. Am lasat pestele sa se odihneasca la frigider, in aceasta marinata cam 15 minute cat am pregatit orezul pentru garnitura. Acesta a fost simplu, o cescuta de orez basmati fiert in supa clara de pui sau de legume(4 cescute), la foc extrem de mic pentru 15 minute. Pestele il punem intr-un vas termorezistent, il acoperim cu folie si il dam la cuptor. Eu am uns putin vasul cu ulei, dar nu e neaparat necesar – nu se va lipi oricum. Lasam la copt in jur de 15 minute. Pestele se face foarte repede, in functie de cuptor si de tipul si grosimea bucatii, poate fi gata si mai repede de atat. Intre timp s-a fiert orezul pe care il strecuram ca pe paste si il asezonam cu coriandru macinat si frunze de lamaita. Totul este foarte simplu si gata in 30 minute. S-aveti pofta!