Care sunt mai sanatoase?

|Ioana Tudorancescu |

Care sunt mai sanatoase? 
 
otetul normal sau otetul balsamic: otetul de mere  
untul sau margarina: untul 
prajirea in putin ulei sau prajirea in baie de ulei: fara ulei; la gratar sau cuptor 
zaharul sau indulcitorii artificiali: zahar neprocesat 
sarea cu continut scazut de sodiu sau sarea iodata: sare marina 
fructele uscate sau cele din compot: fructe uscate  
legumele congelate sau cele conservate: legume congelate  
oul prajit sau omleta: ou omleta  
placinta de casa sau prajitura "low fat" din magazin: de casa 
orezul alb sau orezul brun: orez brun 
zaharul alb sau cel brun: zahar brun 
hellas sau sare de lamaie: suc de lamaie natural, bors sau corcoduse 
vinul sau berea: ambele pot fi curative, in functie de afectiuni

Distribuie articolul pe:

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: