Nu ne-a tachinat degeaba cu carnurile trase-n teapa pe gratarele care fumegau cu spor la Cook’Nrolla. Ne-a starnit poftele, ne-a lasat cu ochii lipiti de monitor si acum ne rasplateste asteptarile. Adi Hadean face yet another cooking trip la Bucale. Vine cu gratarele dupa el la Verde Café in gradina, unde ne vom strange cu mic cu mare sa halim hulpavi ce ne strecoara el in farfurie. Profanii sunt sfatuiti sa isi faca rezervare cat mai repede, altfel nu veti mai avea loc de noi, cei care stim ce-i poate pielea si tigaia lui Hadean, ca doar nu-i la prima "abatere" prin oras. Duminica la Grill Brunch ne strangem pe sub copaci, sa adulmecam gratarele care vor fi mereau pline cu bucati de carne, marinate ori ba, de la caz la caz. Pentru 50 de lei veti putea lua ce si cât va va pofti inima. Doar aveti de unde alege. Sunt promise defilari cu bomba grill invelita-n bacon, piept de pui marinat in vin alb cu coriandru, aripioare marinate cu zeama de lime si piper rosu, muschi de porc in crusta de condimente, pulpa de porc marinata in vin rosu cu rozmarin si usturoi si legume la grill Dupa atata mancare aveti si unde sa va odihniti burdihanul plin la umbra de copac, si in plus primiti o bere sau o limonada din partea casei. Pentru inscrieri si rezervari contactati rezervari@verdecafe.ro sau de va place sa stati pe telefoane formati repede 0731 308 823.