Pentru o portie de mic dejun cu sunca si legume ai nevoie de: 78 grame de sunca slaba, 2 rosii (de dimensiune medie, curatate de coaja si samburi, iar apoi tocate bucatele mici) ulei de masline dressing: 4 fire de ceapa verde, tocata marunt, 125 de grame de ciuperci (tocate marunt), 75 grame de tulpinite de sparanghel, 1 ligurita cu ulei de masline virgin, 1 catel de usturoi (zdrobit), cateva lingurite cu sos Tabasco, 1 lingura cu otet de cidru, 2 lingurite cu patrunjel tocat, sare si piper negru, macinat. Pune uleiul intr-o tigaie si lasa-l pe foc. Cand uleiul este incins, adauga legumele si ingredientele pentru dressing (in afara de sunca). Amesteca timp de 6 minute, apoi adauga sunca si mai lasa amestecul de legume si sunca sa stea pe foc pentru inca 2 minute. Dupa care se poate consuma. Sfatul meu este sa consumi amestecul de legume si sunca cu paine din cereale integrale, iar setea sa ti-o potolesti cu un pahar cu suc proaspat de portocale ori alt fruct, asa fac eu si, rareori, ma plang de lipsa de energie. Pofta buna!