Paste chinezesti vegetariene

Paste chinezesti vegetariene




Ingrediente:

  • Paste de orez (cat pt 4 persoane)
  • O mana de ciuperci din conserva
  • Jumatate de varza
  • Un ardei
  • O lingurita de harissa
  • O lingurita de condiment 7 spices
  • Sos dulce acrisor
  • Sos de soia
  • Sare daca mai este nevoie 

 

In tigaie se pune exact o lingura de ulei si se lasa la incins. Nu mai mult ca nu e nevoie. Aruncam in ea legumele – varza taiata si frecata putin cu sare ca pentru mancare, ciupercile si ardeii. Amestecam repede cu o lingura de lemn sau daca sunteti mai curajosi, agitati direct tigaia, desupra focului. Cand se inmoaie putin legumele adaugam condimentele si sosul de soia. Eu pun cel putin 2 linguri dar voi sa gustati inainte. Adaugati pastele de orez, scurse bine de apa. Amestecati usor cu lingura si adaugati sosul dulce acrisor si sarea (dupa gust).

Punem apa la fiert pentru pastele de orez. Cand aceasta incepe sa bolboroseasca o turnam peste paste. Le lasam la inmuiat cam 5 minute. Timp in care pregatim legumele. 

 

Et voila! Totul trebuie sa dureze cam 10 minute si ies 4 portii delicioase de paste de orez picante si aromate!