Frittata cu dovlecei

Frittata cu dovlecei




Ingrediente:


 

  • Un dovlecel
  • 4 oua
  • Patrunjel
  • Sare, piper
  • Branza razuita
  • O lingura de pasta de curry
  • O mana de ciuperci

 

Dovlecelul il taiem bucatele mici si il calim intr-o lingurita de unt (doar un pic cat sa se inmoaie). Ciupercile se scurg bine de zeama. Amestecam toate ingredientele bine de tot.

 

 

Pregatim o tigaie teflonata in care incingem putin unt sau ulei. Turnam compozitia si o lasam sa se rumeneasca. Va fi gata in aproximativ 4 minute.

 

 

Punem cu grija o farfurie peste tigaie si o intoarcem cu fundul in sus. Apoi transferam cu atentie omleta in tigaie si o mai lasam 2 minute si pe partea cealalta. Rezulta o omleta enorma pentru doua personae foarte infometate. Sau frittata…ca suna mai fistichiu. ๐Ÿ™‚