Ingrediente pentru reteta traditionala azteca 1 avocado copt zeama de la 1/4 lamaie sare dupa gust In mod traditional, avocado se zdrobeste (dupa ce a fost curatat si samburele indepartat) impreuna cu zeama de lamaie si sare, intr-un mojar de piatra. Se amesteca bine si se serveste imediat. Ingrediente: 2 fructe avocado coapte zeama de la jumatate de lamaie 1 rosie mica decojita frunze proaspete de coriandru sare, piper dupa gust optional putina ceapa sau usturoi rase Am curatat avocado, l-am pus in robotul de bucatarie si l-am stropit imediat cu zeama de la lamaie . I-am dat cateva impulsuri, pana a devenit cum il vedeti in imagini. Nu trebuie sa fie pasta. Am adaugat si foarte putina ceapa rasa, am asezonat cu sare si putin piper. Am adaugat frunzele de coriandru si rosia decojita si taiata cubulete. Am amestecat si am servit imediat. Se poate servi cu crutoane, bruschete sau biscuiti sarati. Mi-au placut ambele variante, dar parca a doua a fost mai savuroasa. 100 g de guacamole contine: 157 calorii, 2,4 g proteine, 14 g lipide, 7,9 g carbohidrati. Pofta buna!